Beste reisgenoot van de ontdekkingsreis ´leiders voor de Toekomst´

Een verrassend en krachtig besluit in lijn met onze missie!

Belangrijke mededeling

Het evenement op 11-11 wordt verplaatst naar 1 juni 2024, de Internationale Dag van het Kind, om ervoor te zorgen dat iedereen kan deelnemen.

Dankjewel!

Allereerst wil ik jou bedanken voor je toewijding aan ons initiatief. Jouw betrokkenheid is van onschatbare waarde en inspirerend voor ons als vrijwilligers.

We zijn dankbaar voor de vele enthousiaste reacties op ons evenement. Helaas kwam ook het besef dat sommigen, vooral ouders en hun kinderen, financiële obstakels ondervonden om deel te nemen.

Zoals je weet, dit initiatief is ideëel en niet commercieel van aard. De ticketkosten worden uitsluitend gebruikt voor zaalhuur en catering, zodat we dit evenement gezamenlijk kunnen organiseren. Niemand van ons ontvangt vergoedingen voor uren, reiskosten of organisatiewerk. Dit is ons derde event met dit concept. 

Dit druist in tegen onze visie!

Het idee om een groot evenement op 11-11 te organiseren, terwijl we beseffen dat een groep mensen vanwege financiële beperkingen wordt uitgesloten, is voor ons absoluut onaanvaardbaar. 

Daarom hebben we moedig besloten de datum te verschuiven.

Dit besluit is gesteund door de stuurgroep en onze kerngroep, ondanks hun toewijding en tomeloze inzet in de afgelopen maanden en met name in de laatste twee weken!

Op maandag zal ons administratieteam beginnen met het terugbetalen van alle tickets.

Onze gezamenlijke ontdekkingsreis

We geloven dat dit ook aansluit bij jouw visie. We zijn op een ontdekkingsreis en hoewel de datum verandert, blijven we vastberaden om nieuwe verbindingen te smeden en onze impact te vergroten. Toekomst heeft ons hard nodig! We hebben al een geweldige locatie en programma, maar hebben tijd nodig om sponsoren en fondsen te werven.

Nieuwe datum

Op 1 juni 2024 zullen we een groter evenement organiseren met nog meer impact. We begrijpen dat dit nieuws verrassend kan zijn en wellicht teleurstellend. Jouw toewijding wordt zeer gewaardeerd, en weet dat het nemen van deze beslissing, zo last minute, echt niet eenvoudig was.

Cirkel van Veiligheid

We lanceren hierbij de 'Cirkel van Veiligheid,' een online kennisoverdracht waarbij we de betrokken experts en ervaringsdeskundigen inzetten om vragen omtrent 'veiligheid' te beantwoorden. We gaan tussen 11-11-2023 tot 01-06-2024 het thema van "Veiligheid in Verbondenheid" samen verkennen en verdiepen.  -We nodigen je uit om je vragen met ons te delen en deel te nemen aan deze waardevolle initiatief.

Dankjewel voor je steun en begrip!

Alles op een rij

  • De datum van 11-11 wordt verschoven 
  • Iedereen die een ticket heeft aangeschaft, ontvangt as maandag zijn deelnamekosten teruggestort
  • Nieuwe datum is: zaterdag 1 juni 2024 (het internationale dag van het Kind)
  • Vanaf deze maand lanceren we de Cirkel van Veiligheid, waarin we op zoek gaan naar gedeelde ervaringen om jouw vragen over veiligheid te beantwoorden. We zullen deze vragen voorleggen aan diverse mensen en de inzichten delen binnen onze community. We staan klaar om samen met jou te verkennen en te begrijpen wat veiligheid inhoudt.

Welke vraag over VEILIGHEID wil je beantwoord hebben?